De technische avond bij Piet de Wit werd door de tweewieler zaak groots aangepakt.

Voor een aantal deelnemers van Rebel MTB, 35 man, werd een avondvullend programma neergezet met een carrousel aan informatie. De bezoekers werden over vier groepen verdeeld en meegenomen in de wereld van de techniek, voeding en persoonlijke bescherming. Voor de techniek stonden er twee mecaniciens klaar om te laten zien hoe en waarom je welke reparaties en onderhoud zelf kunt doen. De uitleg was helder, informatief en zeer vakkundig. Voor de voeding was Torq vertegenwoordigd waarvan we een uitgebreide presentatie kregen over het hoe en waarom van sportvoeding, uiteraard werd ons ook verteld dat Torq de beste partner is voor een compleet pakket aan voeding en kennis van zaken. Jacquot van Cosmic Sports liet ons kennismaken met het brede assortiment aan accessoires en beschermingsmiddelen en bood ons aan om de verlichting van KNOG eens te komen uitproberen in z’n woonplaats, hier gaan wij natuurlijk met vol enthousiasme op in.

Tijdens de trainingen die volgden werd nog uitgebreid over de informatieavond nagepraat en aan het enthousiasme van deze groep valt af te lezen dat deze avond een groot succes was. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Wij danken: Piet de Wit Tweewielers (John, Maarten en Mariƫlle), Torq fitness en Cosmic Sports voor de aanwezigheid en het organiseren van deze fantastische avond.