Begeleiding

Sportieve prestatie

Altijd al eens de MH2D willen rijden of op de fiets de Kilimanjaro willen beklimmen maar ben je daarvoor niet fit genoeg? Rebel MTB-begeleidt je met training en advies op maat naar het gewenste niveau, zodat jij op het juiste moment klaar bent voor de sportieve prestatie die jij je ten doel hebt gesteld. Van MH2D tot Kilimanjaro. Bij aanvang van de training doen we een nul-meting om te weten wat jouw huidige conditieniveau is. Vervolgens ontvang je een trainingsschema dat op jouw persoonlijke situatie en doel is afgestemd, zowel technisch als conditioneel. Door op verschillende momenten ijkpunten te plaatsen, kunnen we jouw vorderingen op een duidelijke manier monitoren en het schema desgewenst aanpassen.

Beter in je vel

Ben je de laatste tijd wat minder fit en wil je je weer lekker in je vel voelen en je algehele gezondheid een flinke boost geven? Dan maakt Rebel MTB graag een persoonlijk trainingsschema voor jou voor een langere of onbeperkte periode waarmee je het gehele jaar door aan je conditie en gezondheid kunt werken. Meld je nu aan! Vandaag is immers de eerste dag van de rest van je (fitte) leven.

Toertochten in binnen, en buitenland

Rebel MTB organiseert, in samenwerking met andere partijen, avontuurlijke mountainbiketochten in onder meer Limburg, de Ardennen, en de Alpen. Bij de begeleiding van deze tochten kun je vertrouwen op onze ervaren gidsen.

Speciale wensen? Schroom niet om het ons te vragen.

Geen mountainbike? Geen probleem!

Wil je bij ons een clinic of training volgen maar heb je (nog) geen eigen mountainbike? Geen probleem. Via Rebel MTB kun je comfortabele en veilige mountainbikes huren in verschillende maten.